There was a problem loading the comments.

END/FIN: Enovum - MTL1 - [MAINTENANCE] Electrical Maintenance / Maintenance Electrique [14-12-2023 -- 6:00AM/6:00PM]

Support Portal  »  Infrastructure Updates  »  Viewing Article

Print

Greetings,
(french below)

The electrical maintenance on [B] has been successfully completed.
All of your equipment has been verified. We have returned to normal operations.

Do not hesitate to contact us if you have any question or inquiries.

Best regards.

Bonjour,

La maintenance électrique sur le [B] est maintenant terminée.
Tous vos équipements ont été vérifiés. Nous avons repris nos activités normales.

N’hésitez pas à nous contacter si vous avez des questions ou la moindre requête.

Cordialement,

Share via