There was a problem loading the comments.

UPDATE/MISE_A_JOUR: (END/FIN) Enovum - MTL1 - [OUTAGE] HydroQuebec Power / Panne de courant [05-04-2023 -- 6:59PM]

Support Portal  »  Infrastructure Updates  »  Viewing Article

Print

Dear clients,

Due to the recent freezing rain in Montreal, several city areas experienced power outages from Hydro-Québec. However, Enovum's data center remained unaffected as it has backup diesel-electric generators to take over in such situations.

On Wednesday at 6:59 pm, Enovum's electric generators kicked in to supply power to our data center, and the transition went smoothly without any disruptions.

We are happy to inform you that our data center has now been transferred back to Hydro-Québec's electrical network today at 6:34pm, and the process went without any interruptions.

Our team is always available to help you with any questions you may have. Please don't hesitate to reach out to us at any time.

If you want to stay up-to-date with significant happenings related to our infrastructure, visit our website's "Infrastructure Update" section regularly.

Best regards,
Enovum Data Centers

--
Chers clients,

À la suite de l’épisode de pluie verglaçante qui a touché la région de Montréal, de nombreux secteurs de la ville ont été privés de courant à cause de pannes dans le réseau d’Hydro-Québec.

Le centre de données de Enovum a fonctionné sans aucune interruption de courant pendant cette période. En effet, Enovum possède ses propres génératrices électriques au diesel, pour prendre le relais en cas de problème avec le réseau électrique d’Hydro-Québec.

Mercredi à 18h59, nos génératrices électriques sont entrées en fonction pour prendre le relais d’Hydro-Québec afin d’alimenter notre centre de données. La transition s’est effectuée sans aucune interruption.

Nous vous informons par le présent message que le réseau électrique d’Hydro-Québec a désormais pris le relais de nos génératrices électriques à 18h34 ce jour.

Notre centre de données est désormais alimenté en électricité par Hydro-Québec. La transition entre les génératrices électriques et Hydro-Québec s’est passée sans aucune interruption.

Comme toujours, notre équipe demeure à votre disposition. Si vous avez des questions ou des préoccupations, n'hésitez pas à nous contacter.

Pour être informé régulièrement des évènements importants concernant notre infrastructure, aller à la section «Mise à jour Infrastructure» de notre site.

Encore une fois, merci pour votre compréhension et votre soutien.

Cordialement,
Enovum Data Centers

Share via