There was a problem loading the comments.

UPDATE/MISE_A_JOUR: Enovum - MTL1 - [MAINTENANCE] Non-impacting UPS maintenance Monday June 12th // UPS Maintenance sans impact le 12 juin

Support Portal  »  Infrastructure Updates  »  Viewing Article

Print

Dear client, Cher client,

(La version française de ce message est incluse plus bas.)

Please be advised that the non-impacting maintenance on our UPS systems is starting today, Monday June 12th.

This is a non service impacting annual maintenance on our UPS battery systems.

If you have any questions, please send an email to [email protected]

Best regards,

Enovum Data Centers

\\\

Veuillez noter que nous procédons à la maintenance sans impact sur nos systèmes UPS ce lundi  12 juin.

Il s'agit d’une maintenance annuelle de nos systèmes de batterie UPS qui n’affecte pas les services offerts.

Si vous avez des questions, veuillez envoyer un courriel à [email protected]

Cordialement,

Enovum Data Centers

Share via